Dr. Eörsi Dániel

2007. óta vagyok háziorvos itt, a Ferenc téren. Azért lettem háziorvos, mert a betegségek természetén, kezelésén túl érdekelt a legjobban, hogy milyen szerepet játszik az emberek életében, mindennapjaiban az egészség és a betegség. A hosszú távú egészségtudatos szemlélet, és az ezt támogató gyógyító tevékenység lehetősége azóta is nagyon foglalkoztat. Igyekszem minél áttekinthetőbb keretek között látni el a hozzám fordulókat, ezért is tartom nagy lehetőségnek az Erodium betegirányító rendszert.

Polyák Ágnes

Polyák Ágnes páciensközpontú, empatikus szakápoló, aki központi szereplője a praxisunkban zajló betegellátásnak. Nagy szakértelemmel, végzett kiszámítható, körültekintő tevékenysége meghatározó abban, hogy az orvosi ellátás illeszkedjen pácienseink mindennapjaihoz.

Dr. Perjés Ábel

Eörsi doktorhoz hasonlóan a Pécsi Tudományegyemen szereztem orvosi diplomámat, ismeretségünk is az egyetmi évekre nyúlik vissza. Az orvoslás sok szemszöge érdekelt, többféle munkakörben is kipróbáltam magamat, dolgoztam egyetem klinikán és közkórházban, de belekóstoltam a tudományos pályába is, évekig  egy külföldi egyetem kutatólaboratóriumában álltam alkalmazásban. Onnan hazatérve döntöttem a háziorvosi pálya mellett, mert az ember egésze érdekel, és a háziorvosi praxisban van leginkább lehetőség ebben a szemléletben foglalkozni a betegekkel. 2017 nyara óta dolgozom a Ferenc téri praxisban. Örülök, hogy Eörsi doktor újításokra nyitott körzetében dolgozhatok, és nagyra tartom azt a betegeket előtérbe helyező szeléletet, ami szerint Doktor úr és Ági nővér a munkájukat végzik.

A praxis

Praxisunk Budapest kiemelten vonzó rehabilitációs övezetében szociológiailag igen heterogén populációt lát el. Igyekszünk személyre szabott gyógyító-megelőző tevékenységet végezni, ezért törekszünk a világos ellátási keretekre. Az Erodium betegirányító rendszer nagy segítségünkre van ebben.