Dr. Eörsi Dániel

2007. óta vagyok háziorvos itt, a Ferenc téren. Azért lettem háziorvos, mert a betegségek természetén, kezelésén túl érdekelt a legjobban, hogy milyen szerepet játszik az emberek életében, mindennapjaiban az egészség és a betegség. A hosszú távú egészségtudatos szemlélet, és az ezt támogató gyógyító tevékenység lehetősége azóta is nagyon foglalkoztat. Igyekszem minél áttekinthetőbb keretek között látni el a hozzám fordulókat, ezért is tartom nagy lehetőségnek az Erodium betegirányító rendszert.

Polyák Ágnes

Polyák Ágnes páciensközpontú, empatikus szakápoló, aki központi szereplője a praxisunkban zajló betegellátásnak. Nagy szakértelemmel, végzett kiszámítható, körültekintő tevékenysége meghatározó abban, hogy az orvosi ellátás illeszkedjen pácienseink mindennapjaihoz.

A praxis

Praxisunk Budapest kiemelten vonzó rehabilitációs övezetében szociológiailag igen heterogén populációt lát el. Igyekszünk személyre szabott gyógyító-megelőző tevékenységet végezni, ezért törekszünk a világos ellátási keretekre. Az Erodium betegirányító rendszer nagy segítségünkre van ebben.